Triašiai geotinklai

Tensar Inernational yra įgijusi 30-ies metų patirtį analizuojant ir gerinant geotinklų ekspoatacines savybes. Remdamiesi techninėmis žiniomis ir įvairiais tyrimais, Tensar radikaliai perprojektavo pagrindinę geotinkų struktūrą, kad būtų sukurtas naujas, revoliucinis gaminys. TriAx geotinklas yra šio tyrimo atomazga, simbolizuojanti geotinkų technologijos ateitį, naudojant vieną iš patvariausių formų - trikampę struktūrą. Triašiai geotinklai, tai inovatyviausi gaminiai geotinklų rinkoje - dėl savo akutės formos apkrovas skirsto beveik identiškai visomis kryptymis, gaminami iš polipropileno (PP).
Triašiai geotinklai naudojami kai reikalingas silpno pagrindo sutvirtinimas:

- stovėjimo aikštelėse;
- keliuose;
- geležinkeliuose;
- dviračių ir pėsčiųjų takuose;
- po plokštuminiais pamatais;
- betono grindimis ir kt.
- privažiavimui prie garažo ar sodybos;

Triašiai geotinklai dėl savo unikalios struktūros bei gamybos technologijos, dėl mažesnio užpilamo grunto sluoksnio storio (nei ant dviašių geotinklų), leidžia taupyti kaštus. Standieji ekstrudiniai triašiai geotinklai pasižymi dideliu atsparumu įrengimo pažeidimams, bei dėl standžios stuktūros pasireiškiančiu užpilamo grunto dalelių judėjimo suvaržymu, tokiu būdu padidinant viso konstruktyvo stabilumą, sutankinimą, ilgaamžiškumą, maksimaliai suvaldant diferencialinius nuosėdžius.

Triašiai geotinklai vieninteliai visoje rinkoje yra sertifikuoti kaip stabilizuojantys (vienašiai bei dviašiai yra armuojantys), o tai reiškia, kad triašių geotinklų nereikia inkaruoti - užlenkti į sankasą ar prismaigstyti, tokiu būdu papildomai taupant darbo laiką bei kaštus.

CAD BRĖŽINIAI

ĮGYVENDINTI PROJEKTAI

UŽKLAUSA

Jei domina prekė, norite sužinoti kainą ar gauti išsamesnės informacijos apie ją, susisiekite su mumis.